• 14 dagars öppet köp
  • Betala säkert med Klarna

VÄLKOMMEN TILL JENGO!

Vi vill göra din trädgård och uteplats till en oas där du trivs och kan ta tillvara på årstidernas bästa stunder. Med ett noga utvalt sortiment där fokus ligger på kvalitet, hållbarhet och att klara skandinaviskt klimat hjälper vi dig att skapa mer tid och plats för ett skönare uteliv.

Populära produkter

gop Woodlon Elegance är ett utegolv med träkänsla. Kärnan består av solid träkomposit och ytskiktet 360 grader är tillverkat av polymer med en naturtrogen trästruktur. Till skillnad från de flesta…
869 SEK
Lättmonterad, tålig och snygg dynbox av varmgalvaniserat stål med gott om plats. Perfekt förvaringslösning för din uteplats.
3 245 SEK2 922 SEK
Pergola med tak av galvaniserat stål samt väderbeständig och rejäl stomme, konstruerad för året-runt-användning. Medföljande hyllor för enkel avlastning vid grillning.
14 533 SEK
Färdigmonterat entrétak i hög kvalitet och stilren design som passar de flesta skandinaviska hus. Moderna fyrkantiga konsoler i robust pulverlackerad aluminium som klarar påfrestningar från väder och vind. Taket levereras…
3 170 SEK
Underhållsfri och rostbeständig pergola med tak av slagtåliga skivor av UV-skyddad kanalplast i 6 mm rökfärgad polykarbonat.
15 065 SEK
Komplett och lättmonterat altantak med kanalplasttak och stomme av pulverlackerat aluminium.
17 406 SEK
Modern pergola med pulverlackerad aluminiumram och justerbar takduk av UV-resistent polyester och nylon.
20 033 SEK
Original är ett slitstarkt förrådstält med gott om plats för utemöbler, trädgårdsmaskiner eller byggmaterial.
2 822 SEK2 539 SEK